Katten som avskyr p-piller

Tvingade i min katt Elli p-piller tidigare. Tvingade är rätta ordet. Hon tycker lika mycket om att få ett piller nedtryckt i halsen som jag tycker om att gå till tandläkaren. Men jag brukar inte morra åt tandläkaren och inte biter jag henne heller.

P1030249-002Elli hade säkert föredragit om jag struntat i p-pillrerna. Men utan dem löper hon varannan månad. Även om jag kan stå ut med hennes gastande när hon höglöper är jag inte så säker att mina grannar gör det.

Ett annat problem med en p-pillerfri tillvaro är att min hankatt Constantine är för korkad för att fatta att han är kastrerad. Sedan Elli flyttade in hos mig har jag därför fått veta mycket mer om katters kärleksliv än jag vill veta. Och ärligt talat, Elli verkar själv ganska less på Constantines uppvaktning varenda gång hon löper.

Eftersom Constantine är kastrerad har han inga små soldater som kan göra Elli på smällen. Men Elli är rymningsbenägen. Min fasa är att hon ska smita en vacker dag och komma tillbaka efter två veckor och vara med kattungar. Och är det något världen inte behöver så är det fler kattungar. Annars hade det inte varit så gott om hemlösa katter. Där jag bor dräller det av dem. Constantine och Elli var två av dem, innan de flyttade hem till mig.

Gissa om Elli kommer steriliseras så fort jag får råd.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 thoughts on “Katten som avskyr p-piller”

  1. Näe vad svårt det var att få in en kommentar hos dig då… det vill sig inte!
    Kul att du kikade in hos mig, ska kika runt lite här hos dej nu tänkte jag!
    Ha en skön juldag

  2. Tack detsamma!

    Andra har också klagat på kommentatorsfunktionen. De har försökt lämna kommentarer utan att lyckas. Ska se om det går att göra något åt saken.

Comments are closed.