Läget under kontroll

Nu har jag äntligen mejlat iväg verksamhetsberättelsen, som jag klagade över i ett tidigare inlägg. Den är trist som telefonkatalogen och alldeles för lång, men bättre än så blir det inte med mig framför tangentbordet. Hoppas någon i styrelsen följer mig uppmaning och mejlar mig tips om hur den kan kortas ner. Eftersom det är jag som ska läsa upp den på årsmötet på torsdag skulle jag bli väldigt glad om den kan kortas ner.

I söndags och måndags var jag nere i kvarterslokalen med några grannar. Vi skurade stengolvet och fick till vår stora förvåning bort fläckarna muraren lämnat efter sig. Dessutom målade vi ytterdörren. Och på måndag ska elementen sättas upp. Värden har hyrt in ett företag som ska fixa den detaljen.

Om allt går enligt schemat kommer vår nyrenoverade kvarterslokal vara redo att användas nästa vecka. Bra, för på torsdag är den bokad för vårt årsmöte och den följande helgen för barnkalas. Sedan är det fullbokat under helgerna ett bra tag framåt.

Läget är med andra ord under hyfsad kontroll. Blir spännande att se hur länge det varar.

4 thoughts on “Läget under kontroll”

 1. Jo så kan man ju också se det 🙂
  Vet du att din blogg mobbar mig? Jag måste alltid ange det “hemliga ordet” två gånger och ibland så bara…. *svicsh* så är alltihop bara borta *suck*
  Ha det så gott!
  Kramis

 2. Att lämna kommentarer på Bloggers bloggar är ett elände. Jag får alltid problem när jag lämnar kommentarer på andra bloggar som ligger på Blogger. Men hos dig t.ex är det busenkelt att kommentera. Jag kanske borde byta…

 3. Samma problem för mig… alltid ett spel om man får igenom kommentaren eller ej!

  Apropå korta verksamhetsberättelser så är det inte så himla lätt… jag vet… Men det går med god vilja! Plocka bort en del… 🙂

 4. Jag lyckades inte korta ner verksamhetsberättelsen det minsta lilla, jag är urusel på att korta ner mina egna texter. Andras texter däremot kan jag däremot stryka i utan problem. Knäppt.

Comments are closed.