Vårstädningsångest

I köket har jag en disk som börjar anta monstruösa proportioner. Där finns ett kylskåp vars innehåll snart kommer anfalla om jag inte förpassar rubbet till soprummet. Jag har ett sovrum där mer prylar verkar ligga på golvet än någon annanstans och ett vardagsrum som svämmar över av tidningar, pappershögar, travar av böcker och videoband. Jag har fönster som…Nä. Jag vill överhuvudtaget inte tänka på fönstren.

Det är med andra ord dags att agera. Jag måste städa. Blä.

För någon dag sedan roade jag och en yngre släkting oss med allt vi skulle skaffa om vi blev miljonärer. Städerska var en av dem. Gissa vad som just hamnade högst på min lista. Och gissa om jag kommer ge henne bra betalt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

8 thoughts on “Vårstädningsångest”

 1. Fönstren är helt klart värst. I år ska jag leja bort putsningen till nån firma. Jag bor i en 1;a med tre fönster. Det kan ju inte bli så dyrt. Helt klart värt varenda krona.

  Blingbling

 2. Hade jag haft pengar hade det helt klart varit en idé. Men jag shoppade loss på bokrean och nu måste jag lägga undan varenda krona på en kommande resa. Fönstren får vänta.

 3. Ja du, en sån vill jag också ha… väldigt gärna! Redigerar bilderna i lite olika program, men mest använder jag nog det som följde med kameran bara för att krympa dom till hanterliga proportioner. Redigerar inte så mycket annars, har för dåligt tålamod för att hålla på med det 🙂
  Kramis

 4. Nä, jag bor strax norr om Uppsala. Men det skulle nog bli hyfsat varmt här också i helgen om jag förstått det hela rätt. Efterlängtat! Nu är stalltjänstgöringen avslutat så i morgon ska jag ha sovmorgon.
  Kramis

 5. jag lider med dig! Som tur är har jag en underbar pojkvän som brukar städa åt mig 🙂

 6. Lilltroll: Ja, det skulle verkligen vara skönt med ett antal plusgrader nu. Jag längtar verkligen.

  DeamonAngel: Det där var faktiskt ett bra argument för att överge singellivet.

 7. Tack!
  Här är det också vårstädningsångest just nu. Har precis röjt av alla golv riktigt rejält, ut med alla mattor och fram med skurhinken bara! Men nu är det rent! Fast nog finns det en hel del ytterligare att ta tag i *suck* Nu ska jag i alla fall ge mej iväg med en massa sopor till sopstationen (återvinningsstationen ska det väl vara förståss).
  Kramis

Comments are closed.