11 thoughts on “Vårbilder – krokusar”

 1. Åh vad härligt det ser ut. Och du, det där med gråa hår – du överlever 🙂 Tro mej, jag har provat i måååånga år nu – och jag lever än 🙂 Tyvärr är det så det ser ut i min familj, tidigt gråhåriga – men jag färgar håret för jag vill inte heller vara ljushårig, är liksom inte den ljushåriga typen. För det mesta gör jag det själv, men någon enstaka gång hos frisören.
  Kramis

 2. Jag är inte heller den ljushåriga typen och i vilket fall som helst ser jag inte klok ut i ljust hår. *minns med fasa en blondering i sena tonåren*

  Krokusarna gör mig verkligen på gott humör.

 3. Du måste skoja. Har de verkligen kommit? Här i Stockholm råder nån slags permafrost. Ingen blomsteräng här inte.

  Blingbling

 4. Stockholm är en av Europas vackraste huvudstäder. Men åh vad glad jag är att jag inte bor där. Det är så jäkla långt norrut.

 5. Ja, jag älskar det. Spelar ingen roll att det är kallt och blåsigt ute. Så fort jag sticker näsan utanför dörren ser jag krokusar. En promenad blir rena lyckoruset.

 6. Underbara bilder!
  Här (Trelleborg) är de också uppe sen ett tag tillbaka och snö dropparna har blommat klart. Påskliljespetsarna börjar precis visa sig 🙂

 7. Svar: Förstår dig precis gällande släktforskningen. Själv har jag ett abonnemang på SVAR som inte fungerar – de inskannade bilderna går inte att visa… 🙁 Har kontakt med kundtjänst, så det borde fixa sig snart.

 8. Jag försvann också, men det har antagligen inte med krokusar att göra heller hahahaha….
  Men nu är jag inne igen.
  Vi kanske blev tagna i örat för att vi är busiga små slynglor? *ler brett*

 9. så fint de lyser om nu solen lyser så blir det en vår igen…med tanke på vad du skrev inne på bloggy så gillar du nog ditt val av by att bo i 😉

 10. Miss Pidgin – Jo, jag är nog väldigt förtjust i Göteborg egentligen. Jag gnäller mest av gammal vana. Jag tycker att Göteborgs befolkning är alldeles för liten, men det kompenseras av att göteborgarna är så trevliga. Och bristen på medeltida historia – tja, det får jag leva med.

Comments are closed.