Historien om den försummade måste-listan.

Jag har femtioelva saker jag måste fixa närmaste dagarna. Jag borde fokusera. Koncentrera mig på listan med måsten. Men vad gör jag? Hänger på Bloggy. I timmar.

I förmiddags kastade jag mig med liv och lust in i en politisk diskussion på Bloggy. Och eftersom jag är jag drällde jag historiska exempel och argument omkring mig. Jag älskar historia. Dessutom tror jag uppriktigt att människor kan lära av historien. I formen av varnande exempel. Gör inte så och så för det har prövats tidigare och då gick det åt helvete. Ungefär.

Alltså. Så fort det pratas politik börjar jag snacka historia. Så även i förmiddags. Jag vet inte om de andra som deltog i diskussionen var helt roade. Men jag hade skoj. Väl skoj. Jag fastnade framför Bloggy och av de femtioelva saker jag skulle ha fixat blev bara ett par ordnade.

Under kvällen försökte jag ta igen förlorad tid. En handfull måsten avklarades. Jag började känna mig nöjd med mig själv. Inbillade mig att jag hade kontroll över situationen. Tills jag loggade in på Bloggy igen.

Jag tänkte bara skriva några strökommentarer. Inte engagera mig i något. Men så lanserade Sjumilakliv idén om en blogg för recensioner av pocketböcker. En lysande idé. Snabbt blev jag medskribent på PocketBloggen. Och måste-listan förpassades till morgondagen.

Nu har jag lätt panik. De närmaste dagarna kommer bli stressade. Måste-listan måste klaras av. Dessutom ska jag slänga ihop en recension. Hurra för mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 thoughts on “Historien om den försummade måste-listan.”

  1. Oh, skriver du på pocketbloggen. Jag surfade in där för en stund sedan via Psykbryt 🙂

    Vilkej grej. Fint har du fått det på din blogg också. Här är man borta från Internet i en vecka och det händer massor 😀

  2. Ska skriva en bokrecension av Terry Pratchett pa pocketbloggen när jag kommit hem igen. Pa den här bloggen ska jag lägga ut lite Parisfoton. Och kanske lite reseberättelser..

    Jag är mycket stolt över att jag lyckades skaffa ett nytt tema pa bloggen. 😛 Särskilt som jag lyckades ändra spaltbredden och färgerna. Originaltemat hade knallrosa spalter… *ryser*

Comments are closed.