Höstkyla och ett par ljusröda converse

Gick ut för att handla kattsand tidigare i kväll. Ja, igår kväll om jag ska vara noga. Klockan är visst över midnatt. I dag har blivit igår.

I vilket fall som helst: det var ruggigt kallt ute. Riktigt höstnattskallt. Jag hade gått ut i tunn kappa och converse och frös som attan. Köpte en påse godis för att trösta mig. Utöver kattsanden, alltså.

Höstkyla betyder att det är dags att strukturera om utomhusgarderoben. Fram med koftor, varma halsdukar och vantar. Och varmare skor.

Förresten, glöm det där med skorna. Har  just fått ett par converse av en yngre släkting. Vansinnigt snygga – ljusröd mocka, extrahöga skaft. Dem tänker jag njuta av ett tag. Jag struntar i om det är egentligen är för kallt för dem.

3 thoughts on “Höstkyla och ett par ljusröda converse”

  1. Jag fyndade ett par svarta fodrade “converse” (inte äkta) men det var sånt där vitt mjukt foder inuti och höga kostade bara 50:- som hittat 🙂

Comments are closed.