Fånspelande

Senaste dagarna har jag sysslat med något utomordentligt fånigt. Jag har spelat Facebook-spel. FarmVille och YoVille, närmare bestämt. Och fånigt är det för att jag har ju  saker jag borde göra. Massa saker. Ännu mer fånigt för att det inte är särskilt roliga spel. Jag börjar redan tröttna.

Det där sistnämnda kan ha att göra med att det är just Facebook-spel. Gratisspel. Inte allt för avancerade. Ganska intelligensbefriade, rent ut sagt. Man får vad man betalar för. Vilket i det här fallet inte är särskilt mycket alls.

Nä, jag borde avveckla. Typ nu. Innan jag slösat bort ångestframkallande mycket tid. Jag börjar med FarmVille. Det är tråkigast. Och jag en usel bonde.  Men först ska jag sälja djuren. Jag kan ju inte överge dem. Låta dem svälta ihjäl. Få Djurskyddsinspektionen på mig.

YoVille ska jag spela några kvällar till. Visserligen är jag inte så bra på det heller. Får inte riktigt till det när jag ska samla poäng och pengar. Men ju mer poäng och pengar det blir, ju mer kan spelaren göra med sitt utseende och sin lägenhet. Och jag skulle vilja ha åtminstone en lägenhet med snygga tapeter. För här hemma lär det aldrig bli några.

Och nej, jag ska inte testa MafiaWars. För det verkar faktiskt ganska kul. Och det har jag ju inte tid med.

2 thoughts on “Fånspelande”

  1. Jag spelar också alla dessa spel. Fast från en annan sajt än FB. Jag har tom gått och fått mig en pojkvän i Yoville. Det du =)
    MafiaWars är kul, men inte lika kommunikativt och interaktivt som Yoville. Och i MafiaWars är alla inte lika snälla. Gud vad jag robbas och attackeras.

    Roligast med dessa spel är att man får kompisar runt om i världen =)

  2. Jag har redan fått en YoVille-buddy. Ska se om jag fattar hur jag får honom att ingå i min crew. Jag behöver mer crew. Och så behöver jag fler grannar i FarmVille.

Comments are closed.