Aj!

Gick för att handla mjölk. Uppför den redan så omtalade backen. Och vägen upp gick det bra. Och jag köpte min mjölk. Men på vägen hem halkade jag på isen. Föll DUNS på rygg. En förbipasserande frågade oroligt hur det gått. Jag kravlade upp och sa glatt att det gick fint. Och att jag längtar efter våren.

Eftersom jag var i stånd att kravla upp förstod jag att jag inte brutit något. Det var ju bra. Mjölkpaketet klarade sig. Också bra. Jag tycker om mjölk i morgonkaffet.

Men tendensen är tydlig. Det är farligt att gå ut just nu. Tror jag stannar hemma resten av vintern.

2 thoughts on “Aj!”

  1. Aj aj aj!

    Jag är helt förundrad över att jag inte har ramlat en enda gång den här vintern. Hrm, *tar i trä* så jag inte *ropar hej*…

  2. Kanske läge att köpa broddar? Mamma har sådana. Eller nej, kanske inte. Broddar är tantigt. Jag är ingen tant än. Jag riskerar hellre livet!

Comments are closed.