Snön borta

Det hände något medan jag satt hemma och tjurade över att jag slutat röka. Medan jag nikotindeppade framför datorn och drömde om cigaretter.

Snön försvann. Ja, inte helt. Men nästan. Enstaka fläckar kvar på gräsmattor och liknande. I övrigt är det barmark som gäller. Yes! Och hurra!

Lite sol nu och mitt liv skulle vara perfekt.

Eller nej. Mitt liv skulle vara perfekt om jag kunde fortsätta röka 40 cigaretter om dagen utan risk för KOL, cancer eller lungemfysem. Utan att min ekonomi sabbas fullständigt. Men det kommer aldrig hända. Så jag framhärdar i mitt senaste försök att sluta röka. Tre veckor i lördags. Hurra för det också.

One thought on “Snön borta”

  1. Grattis till antirökningen!
    Jag slutade när ajg tog körkort, fast det har blivit ett par återfall när jag har druckit…

Comments are closed.