Varmt, varmt, varmt

I dag kom värmen. Eller nej. Varmt var det redan i går eftermiddag. Varmt och fuktigt. Men molnigt. I dag sken solen. Det blev väldigt varmt. Fick mig att längta till trädgården på Styrsö. Någonstans i skuggan i trädgården på Styrsö. Underbara tanke.

Varma eftermiddagar är mitt vardagsrum inte en hit. Tyvärr är det där datorn står. Den stationära datorn. Men numera är jag begåvad med laptop. Kan ta med mig internet ut på gården. Underbara tanke.

Fast i dag blev det inget med den saken. Upp tidigt för ett par timmars flit framför datorn. Därpå ett två-och-en-halv-timmes-möte på eftermiddagen. En stunds vila när jag kom hem. Sen var jag tvungen att gå och storhandla. Tomt i kylskåp och skafferi. Disk efter det. En sen middag och en dos True Blood på  SVT Play. Och så en timme arbetande framför datorn. Och sedär! klockan var midnatt.

Så tillbringade jag den första riktigt varma dagen i år.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,