Nöjd med mig själv

Se där. Jag överlevde den förmodligen mest hektiska veckan i mitt liv. Ok, mest hektiska veckan det här året. Och jag är nöjd. Glad över att jag betade av nästan hela min måste-lista. Stolt över att jag behöll lugnet även i onsdags-torsdags när allt som kunde köra ihop sig också gjorde det. Lätt imponerad över att jag inte fick ett nervsammanbrott eller ens övervägde ett nervsammanbrott. Jag bara körde på. Och överlevde.

Det kanske blir folk av mig också så småningom. Men nu vill jag bara sova. En vecka eller så. Eller åtminstone slippa gå utanför dörren. Stanna hemma och skriva. För jag har en del skrivande att klara av de närmaste dagarna. Och några nya punkter på måste-listan.

Hm. mycket sovande kanske det inte blir i alla fall. Attans. Jag som hade planerat att följa mina katters exempel. 16 timmars sömn per dygn. Minst.