Intressant dag

Intressant dag. Efter ett par timmar med ett nytt datorprogram som jag håller på att lära mig gick jag och lade mig vid lunchdags. Tänkte att jag skulle sova ett par timmar. Men nä. Jag vaknade kvart i åtta. På kvällen alltså. Slightly surprised. Jag visste att jag var trött men inte jävla trött.

Med sömnen har det varit sisådär på sistone. Vissa dygn har jag sovit runt 4 timmar. Andra det fyrdubbla. Men framför allt har jag inte sovit när man bör sova. På natten alltså.

Jag skyller på ångest. Eller nåt.

Ångesten skyller jag på de senaste månadernas begivenheter. Det har hänt alldeles för mycket i mitt liv. Nu vill jag ha lugn och ro. Tystnad. Inte behöva gå ut. Bara sitta framför datorn. Och sova. Massa sova. Och kanske läsa lite. Jag har en hög pocketböcker som ligger och väntar på mig. En del av dem verkar väldigt lovande.

One thought on “Intressant dag”

Comments are closed.