Spånkatt

Jag har varit på räddningsexpedition. Objektet för expeditionen: katten Constantine. Han hade hoppat upp på garderoben i sovrummet. Och vågade inte hoppade ner. Jamade olyckligt tills jag klev upp på en stol och plockade ner honom.

Typisk Constantinegrej. I vissa avseenden är han dum som ett spån. Tänker inte längre än hans lilla nos räcker. Störtar huvudstupa in i situationer han sedan inte vet hur han ska ta sig ur.

Gissa om han är innekatt. Inte vågar jag släppa ut honom.

Elli betraktade Constantines äventyr på garderoben med största missnöje. Garderoben är hennes revir. His lucky day att hon för tillfället befann sig på golvet. Om inte hade hon jagat i väg honom. För det är vad hon gör. Tycker hon att 7-kiloskatten Constantine är i vägen markerar hon revir. Spott och fräs och morr. Funkar alltid. Constantine backar och försvinner ut ur rummet. Bort från 2-kilosmonstret med det urusla humöret.

Varken särskilt klyftig eller modig alltså. Men söt är han.

3 thoughts on “Spånkatt”

  1. Köp hem en non alcoholic beer och testa!

    Haha, vilken besvikelse när de blev stora då och inte ville ha leksaker längre!

  2. Ja Constantine är ingen tuffing precis, trots att han är monsterkattstor. Men gullig, jag gillar honom också. 😀

Comments are closed.