Dagens Noja part II

Jag gick och lade mig i går natt, till slut. Trots de ovälkomna långbenta. Jag var ju trött. Men bra kändes det inte. Tog lång tid innan jag somnade. Jag visste ju att monstren gömmer sig någonstans i närheten av tvättkorgen.

Jag upprepar: BLÄ!

Varför kan de långbenta inte bara flytta? Det är vår nu, det kände jag i morse när jag var ute och handlade. Finfint tillfälle för dem att flytta hemifrån, ut ur min lägenhet, bort från gården och helst bort från den här planeten. Och kom inte och hälsa i ett ryck av nostalgi, tack så mycket!

Jag svär. Om inte de ovälkomna långbenta har försvunnit innan torsdag då jag ska tvätta kommer jag samla alla katterna i sovrummet och sedan vända upp och ner på tvättkorgen och skrika “BUSS PÅ!”

Om inte mina katter fattar vinken då kommer jag flytta. Och lämna både de långbenta och katterna kvar.

Usel jägare

 

2 thoughts on “Dagens Noja part II”

  1. Men hallå katterna, ni får ju sköta ert jobb!

    Förresten, jag ska nog ta och författa ett litet brev till dig ikväll och lägga på lämpligt ställe så du vet var allt finns om saker och ting skulle dra igång! I och för sig finns allt i skafferiet, precis som vanligt…

  2. Det gick bra med Blixa, han var så duktig så och idag är han pigg som vanligt, aningen mer lågmäld kanske.

Comments are closed.