Koko dygnsrytm

Nu är min dygnsrytm helt fel. Har suttit uppe de senaste nätterna och gjort anslag. För föreningen. I InDesign. Kul, tidskrävande, totalt absorberande. Lätt att glömma bort klockan.

Alltså har jag kommit i säng runt fyra på morgonen. Vilket är ok om jag somnar men det gjorde jag inte i går morse. Till slut gav jag upp och släpade mig ut i köket för att göra kaffe. Lyssnade på nyheter, spelade FB-spel, gick igenom foton. Tog en tur till 7-Eleven. Det var då jag såg rådjuren.

Vid nio kände jag mig mogen för sängen igen. Då somnade jag. Och sov till tre på eftermiddagen. Frukost fick jag i mig kl 5. Middag blev det först 11 på kvällen. Och så vidare. Helt koko dygnsrytm.

I morgon ska jag hämta anslagen på tryckeriet. Spännande. Det är första gången jag får se hur anslag jag gjort i InDesign ser ut i tryck. Men först ska jag sova.

One thought on “Koko dygnsrytm”

Comments are closed.