Tillökning i familjen

Nu har kiddo anlänt till världen. Systersonen ringde strax före midnatt och berättade att han och Fia fått en liten dotter. Att det var på gång visste jag. Fick ett sms klockan fyra i går morse om att de åkt till sjukhuset (igen). Några timmar senare kom ytterligare ett sms om att det hela satt i gång.

Ganska nervigt att gå och vänta på besked hela dagen (fast jämfört med de blivande föräldrarna hade jag det enkelt). I förmiddags gick jag hem till dem för att ge katterna mat, vatten och en dos uppmärksamhet.

Etermiddagen ägnade jag åt odlingslotterna och det gemensamma området. Premiär för året. Tog bort löv och nedvissnat. Ett par andra grannar var ute vid lotterna också. Kul att se hur mycket som redan kommit upp, det går snabbt nu.

Kvällen ägnades åt mord. Först i Midsomer, sedan i New York. Och så telefonsamtalet strax före midnatt där jag fick veta att jag blivit gammelmoster. Härligt!

Hoppas mina släktingar blir väl omhändertagna på sjukhuset i natt. Själv ska jag se på ytterligare en deckare och sedan sova några timmar.

Fotona tog jag för några år sedan på Styrsö.