Klor och tänder

Jag har blivit klöst, biten, tilldängd och sparkad på. FYI Blixa är inte en sångare i ett tyskt band. Det är tänder, klor och alldeles för mycket energi. När jag satt vid systersonens dator försökte han döda datormusen. När jag klappade kattkompisen Zoom hoppade Blixa på honom. Och däremellan attackerade han mina händer och fötter.

Budskapet var tydligt: Det är MIG du ska ägna dig åt.

Har inget nytaget foto på Blixa, men tja, han har blivit mycket större och starkare och hans tänder mycket vassare sedan jag senast fotograferade honom. Jag har tittat till honom och Zoom ett par dagar när deras ägare varit på sjukhus och fött barn. Eller snarare sagt, återhämtat sig efter barnafödandet.

Nu har de nyblivna föräldrarna och deras baby kommit hem. Och jag hoppas kunna gå på besök om några dagar för att beundra nytillskottet i familjen.

2 thoughts on “Klor och tänder”

  1. Men Blixa är gosigare och snällare och mindre oförutsägbar än Elli t.ex – hon hugger till helt utan förvarning, så fort hon tappar humöret. Och det gör hon ofta. Sabina gjorde också så när hon var yngre. Med Blixa är det mer en frågan om att han fortfarande är i kattungestadiet.

    Bortsett från det där med svartsjukan förstås. På den punkten är Blixa SÅ siames. 😀

Comments are closed.