Fotograferat

I dag – nah, i går, klockan är över midnatt – var jag ute och fotograferade. Behöver bilder på hus i Majorna. Dels till en sajt jag håller på att sätta upp för föreningen, dels som illustrationer på anslag, också åt föreningen. När jag gick ut trodde jag att det skulle vara rätt trist att fotografera gator där jag går så ofta. Men jag insåg snabbt hur  mycket mer jag ser när jag betraktar världen genom kameralinsen. Detaljer som jag tidigare inte lagt märke till. Och roliga vinklar.

Blev en hel del foton. Inte bara på hus.  Tog en del foton på Sjömanskyrkogården på Bangatan. Och massor på diverse vårblommor. Och några på katter.

Har inte lagt upp fotona på datorn ännu. Väntar på att kamerabatterierna, som dog när jag var på väg hem, ska laddas upp igen. Så i väntan på det får det bli foton som jag tog förra veckan.

One thought on “Fotograferat”

Comments are closed.