Garderob i sönderfall

Upptäckte i dag att en av mina älsklingstoppar har fått hål. Normalt hade jag slängt den men det var det där med älsklings-. Jag ska försöka laga, även om mina färdigheter med nål och tråd inte direkt imponerar.

Två par älsklingsjeans håller också på att falla isär. Så till milda grad att handsömnad inte räcker till. Jag måste fixa en symaskin. Och någon som vet hur man använder den.

Smutsiga. Och älskade.

Mina älsklingsconversekopior är däremot bortom räddning. Skulle vara med silvertejp i så fall. Normalt vägrar jag köpa kopior, jag vill ha originalet (kalla mig snobb). Men förra våren hittade jag de här kopiorna vars mönster jag bara älskade. Jag använde dem hela sommaren. Mot slutet började sulorna ge upp. Originalen håller normalt två säsonger. De här överlevde bara en. Men det tar emot att slänga dem. Jag älskar ju dem.

Jag har faktiskt köpt ett par kopior i år också. Men jag vet inte jag. Går jag barfota i dem får jag skoskav. Det händer aldrig med originalen.

Nya. Inte så bekväma. Vi får se.

 

3 thoughts on “Garderob i sönderfall”

  1. läckra skor! Skulle oxå vilja ha ett par converse men jag har problem med ena foten efter en fraktur så det funkar inte tyvärr 🙁 mysig blogg du har!

Comments are closed.