Gullighetsfaktor: hög

Var hos Sofia i onsdags och hälsade på henne och världens gulligaste syskonbarnbarn. Elly har blivit större, hon ler och hon griper tag i saker. Hon har börjat använda napp. Hon äter i princip jämt och i onsdags hade hon ont i magen. Jag tog lite foton men kunde inte fotografera för nära eftersom Elly inte tyckte om blixten.

Passade på att leka med katterna också. Det är otroligt vad mycket bus man kan åstadkomma med ett snöre.

Mer gulligt: i torsdags var jag på stan med en viss äldre dam. Jag har hela tiden tänkt köpa ett gosedjur som första present på Elly. Men den äldre damen, som inte delar min passion för gosedjur, släpade in mig på Åhléns barnklädesavdelning. Det funkade.  Jag bara smälte. Det finns SÅ mycket söta babykläder.

När vi gick från Åhlens var jag nästan övertygad om att jag kanske kanske kanske ska köpa kläder till Elly som förstapresent. Kanske.

2 thoughts on “Gullighetsfaktor: hög”

  1. Djuroveraller framför allt! Och de där små mössorna…Och små små små skorna.

Comments are closed.