Raskatter på foto

När jag hälsade på min niece senast var det inte vara henne och lilla Elly jag plåtade. Jag fotograferade katterna också. Siamesen Blixa är en vacker katt men samtidigt en utmaning eftersom han rör sig så mycket. Han är bara ett år, han har mycket energi att göra av med.

Zoom, som är en devon rex, är några år äldre och av naturen stillsam. Mycket lättare att fånga på bild.

Blixa har blivit bra mycket större sedan jag träffade honom för första gången för ett år sedan. Framför allt har kroppen växt ifatt öronen. Då såg han ut som Yoda i Star Wars, även om det inte riktigt framgår av bilderna här. Nu ser han ut som en katt.

2 thoughts on “Raskatter på foto”

  1. Har nu läst ikapp mig på din blogg. Tycker att den är kul att läsa. ;)Fina foton på bebis, katter och blommor! Gillar verkligen ditt sätt att skriva. Ha det gott!

  2. Tack för din kommentar. Självklart kan jag inte lägga av att protestera mot dålig vård av en nära bara för att jag själv sörjer. Dessutom delar hon och vi samma smärtsamma sorg. Det ger starka band. Kramar Helén

Comments are closed.