Glass, godis, skräckfilm

Men blä vad jag mår. Två dagar med glass och godis har tagit ut sin rätt. Jag har ont i magen. Och jag har bara mig själv att skylla, ingen stod med en pistol riktad mot min tinning och väste “ÄT”. Det är lite sorgligt men min inställning till godsaker är lätt bulimisk. Jag äter tills jag blir illamående och sen äter jag lite till.

Jag måste lära mig frossa med måtta. Måttlighet är lösningen på alla mina problem.

Herreminjesus vad trist det låter.

I vilket fall som helst. Här blir det inget vettigt gjort i kväll. Ska kolla på en skräckfilm i väntan på att jag blir sömnig nog att kravla mig till sängs. Quaraintine, en remake av den spanska filmen Rec. Tjejen som spelar Dexters syrra har en av huvudrollerna. Henne gillar jag, så det här kan bli bra.

I onsdags såg jag framtidsdystopin Doomsday. Halva Doomsday. Började riktigt bra men efter ett tag urartade det. Den där typen av film där alla elakingar hade tuppkam och krigsmålning och beter sig som rabiessmittade hundar. Jag hade kanske tyckt den var bra för 25 år sedan – på den tiden gillade jag Mad Max-filmerna också – men nu blev det bara urtrist.