Doom and gloom

Säga vad man vill om vädret men söndagens passade min sinnesstämning. Det vräkte ner. Regn alltså. Passade mig fint eftersom jag fick en ursäkt att stanna hemma. Besvikelse hanteras bäst i ensamhet. Framför datorn. Jag har spelat Facebookspel, twittrat och redigerat foton. Och frossat i ond bråd död på tv.

Vad gäller källan till mitt urusla humör har jag inte en aning om vad jag ska göra. Det retar mig att jag inte insåg att det här skulle hända. Det är ju inte som det inte har hänt förut och någon gång borde jag lära mig.

Fotona tog jag på Styrsö i lördags. Jag är inne på tegel just nu.

 

4 thoughts on “Doom and gloom”

  1. Tack! I dubbel bemärkelse. Jag ska bara lugna ner mig lite. Just nu känner jag mest för att spotta och fräsa.

  2. Spotta, fräs och klös som ketten Elli!

    Lila är en jättefin färg som Elly kommer att få mycket av!

Comments are closed.