WTAI på avstånd

I dag är det sånt där väder som midsommarfirarna antagligen ville ha i fredags. Sol och värme och fläktande vindar. Besökarna på Where the action is i Slottsskogen är förmodligen nöjda. Jag menar, hur kul hade det varit att stå och lyssna på favoritbandet i hällregn?

Jag är inte på WTAI. Men jag bor granne med Azaleadalen. Jag hör musiken. Och publiken.

Gick ut för att röka lagom till vem det nu var körde sista låten. Folk stod i fönstren och lyssnade. När musiken tonat ut publikens jubel. Som steg till ett avgrundsvrål när vem det nu var kom tillbaka på scenen för ett extranummer. Det var ganska häftigt, att höra publiken så på avstånd.

Att vara där hade jag inte velat. Inte min musiksmak alls. Men skulle Einstürzende Neubauten få för sig att gästa Azaleadalen, då kan vi diskutera saken.

3 thoughts on “WTAI på avstånd”

  1. Hej!

    Härligt att höra trots att det inte riktigt var Einsturzende Neubauten, ( som vi får hoppas besöker platsen nästa gång;)

    Här i lilla mariestad händer det nästan aldrig att man ens hör hög musik utifrån- mer än när någon bil kanske har högsta volymen. Ska man höra musik får man kliva in på ett hotell eller en liten källare..hih.

    Kramar

Comments are closed.