Batterimissar, möten, telefoner

Det är en fördel att kolla kamerabatterierna innan man traskar i väg till mötet med unga släktingen som kommit till stan på långväga besök. Det gjorde inte jag. Så några foton blev det inte. Däremot satt vi och pratade ett par timmar innan det blev dags för mig att gå hem. Telefonmöte med de andra pocketbloggarna och innan dess hade jag lite saker att fixa.

Ett av samtalsämnena på PocketBloggmötet var årets bok- och biblioteksmässa. Den är i slutet av september, vilket inte är så långt bort. Sommaren har gått snabbt.

På tal om telefoner. Jag måste köpa en ny. Den jag har är i bedrövligt skick. Eller kanske inte, med tanke på allt den fått stå ut med under de år jag haft den. Jag har snubblat på den, tappat den i golvet, spillt kaffe på den (det tog ett dygn för den att torka och under tiden lät den konstigt). Nu låter den konstigt hela tiden, även om jag inte dränkt den med kaffe.

Dags att köpa en ny alltså. Tror jag ska satsa på en plommonröd den här gången. Eller knallgrön. Eller vad som helst som syns så att jag inte snubblar på den lika ofta.

 

One thought on “Batterimissar, möten, telefoner”

Comments are closed.