Stressigt värre

Om någon undrar vad jag sysslar med så är jag i full gång med föreningsarbetet. Säsongen har startat på allvar med diverse möten och konferenser och massa uppgifter att lösa. Det senaste jag gjorde var att göra massa anslag i InDesign och med en annan tjej fixa skylten i föreningslokalen (hon stod för tänkandet, jag för anslagen). Delar av skylten. Vi har fortfarande ett (gigantiskt) fönster kvar. Jag måste ordna mer anslag. Dessutom är jag inte nöjd med hur anslagen jag gjorde senast blev i tryck. Jag vill putsa på dem.

Lägg därtill en ny nästan oanvänd laptop som fått spunk och som jag måste fixa, en happening i Majorna där jag är med på ett (alldeles för stort) hörn och bokmässan om två veckor. September 2011 kommer gå till historien som månaden från Helvetet. Ror jag i land med allt det här blir jag förvånad.

Och på allt det försöker jag sluta röka. Det kommer jag nog inte ro i land med.

2 thoughts on “Stressigt värre”

  1. Det har du rätt i. Men jag är pank. Ser redan framför mig hur jag hänger på låset till 7-Eleven när jag fått pengar. 😀

Comments are closed.