Snabbmat

När det gäller middag är det enklast möjliga som gäller för tillfället. Det blir så när jag har mycket att göra. Jag har inte riktigt ork att laga ordentlig middag och snabbmat är åtminstone bättre än ostsmörgåsar. Och definitivt roligare.

I går blev det pizza, inköpt på Rårörda lingon som jag passerade förbi på vägen hem. Gulligt namn på en pizzeria, förresten. Och pizzan var god. Dit kommer jag gå igen.

I dag väntar texasbiff med potatis och diverse grönsaker, inköpt i närbutiken. Bara att ta ut ur kartongen och slänga in i ugnen.

Jag borde haft en micro. Då hade middagen varit klar på 7 minuter. Nu får jag vänta 45 minuter. Men jag överlever nog. Jag dricker kaffe under tiden.

Funderar på att köpa en micro. Då kan jag laga flera middagar på en gång, frysa in och snabbt värma upp när middagsdags närmar sig. För även om det är bekvämt med färdigmat så är den inte särskilt nyttig. Fetthalten står i omvänd korrelation till näringsinnehållet, typ. Har jag hört. Och när det gäller färdigmaten jag köper i matbutiken så är portionerna så  små. När jag är hungrig vill jag ha mycket mat.

4 thoughts on “Snabbmat”

  1. Det är sjukt bra att ha en micro! Jag orkar inte alltid laga mat, då är det bra att bara kunna plocka fram något ur frysen och värma i micron

  2. De är inte särskilt dyra heller. Och jag har till och med en plats i köket att ställa en på. Jag ska nog köpa en. 🙂

  3. Sen barnen flyttade ut så har vi upptäckt att vi nästan aldrig använder micron. Kanske nån gång för att värma någon mat eller så. Borde kanske använda den mer… :/

Comments are closed.