Storm och så slut på ledigheten

Jag borde egentligen åka ner till Järntorget och göra några inköp för föreningen men det stormar. Det är tredje gången på en månad och egentligen tycker jag det är  spännande. Jag tycker om oväder. Men jag vill helst inte gå ut i det, inte när det är som värst. Bättre stanna hemma framför datorn och dricka kaffe.

Kaffe har det blivit mycket av på sistone. Sen jag slutade röka har konsumtionen gått upp en del. Däremot äter jag inte mer och det förvånar mig. Jag borde vara hungrigare.

För övrigt är min julledighet över. Jag trodde nog att den skulle vara över nyårshelgen men igår tog ledighet slut. Jag måste ta itu med min Att göra-lista typ nu och massor på den borde jag ha tagit itu med i går.

One thought on “Storm och så slut på ledigheten”

Comments are closed.