Nytt år

Bra början på det nya året. Jag har slappat hela dagen. Bra avslutning på det gamla året. I fredags var jag på bio med en kompis och såg The Girl With the Dragon Tattoo – mycket bra film, bättre än originalet. David Fincher är en favoritregissör och Rooney Mara var helt lysande som Salander.

I lördags nyårsfest hos samma kompis. Massa människor, massa god mat, massa roliga diskussioner och så quiz. Jag gick hem strax före tolvslaget, när de andra skulle iväg och kolla på fyrverkerierna.

Constantine och Leslie är rädda för fyrverkerier och när det smäller som värst vill jag vara hemma. När jag kom hem var de lugna men fem minuter senare drog det igång på allvar och Constantine flydde i panik in under badkaret. Var Leslie tog vägen vet jag inte. Men de dök upp igen vid ett och då var dom som vanligt. Fördelen med katter. Deras minne räcker inte särskilt långt.