Rastlöst

En vecka eller nåt med snö och is och jag börjar bli rastlös. Snö och is är halt och jag är rädd för att ramla. Mitt balanssinne är det inget fel på men motoriken i övrigt är rätt kass. Jag har inte riktigt kontroll över min kropp. Koordinationen av de olika delarna funkar inte. Får jag syn på något när jag går och jag vänder på huvudet för att titta närmare på det tar jag felsteg och svajar till. Det är irriterande även i vanliga fall och nu när gatorna är täckta av is suger det totalt.

Så jag avstår från långpromenaderna och väntar på tö. Det måste ju börja töa nån gång.

Vad gäller föreningslivet så är det högsäsong och jag har haft en del att göra. En del har varit intressant och kul, annat sänkte mitt humör alldeles. I går blev jag först jätteglad över ett positivt besked och sedan blev jag totalt jävla förbannad när jag fick skäll för att någon annan gjort fel.  Föreningslivet är med andra ord som vilket arbetsliv som helst.

Nu har jag en hel del jobb framför datorn som väntar. Jag ska börja med att renskriva ett protokoll jag borde tagit itu för en vecka sen. När jag orkar släpa fram laptopen. Jag kanske orkar i morgon på morgonen.

Och så är det över sex veckor utan cigaretter.

2 thoughts on “Rastlöst”

  1. Jodå, jag har broddar. Jag älskar dem! 😀 Men jag går ändå ganska långsamt med dem. Jag vill gå turbosnabbt.

Comments are closed.