Datorhelvete

24 filer som inte kunde öppnas vid F-secures genomgång av datorn. 12 var systemfiler så det är väl ok. Men 12 var det inte. Alla varningsklockor vrålringer alltså och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Står inget i manualen. Står bara hur jag ska göra när antivirusprogrammet hittat virus eller annan skit MEN ANTIVIRUSPROGRAMMET KAN JU INTE ENS ÖPPNA FILERNA FÖR GENOMSÖKNING. Har googlat runt men den enda information jag hittar är att filer som inte kan öppnas av antivirusprogrammet betyder problem OCH DET VET JAG REDAN. Jag vill veta vad jag ska göra åt saken men inte fan hittar jag något svar på DET.

Överväger att hiva ut datorn genom fönstret och återgå till livet pre-internet. Eller formatera om hårddisken och hoppas att den andra hårddisken – där antivirusprogrammet inte har haft några problem med att söka igenom filerna – inte kraschar under tiden.

Jag hatar allt och framför allt så hatar jag datorer. Så jävla mycket.

2 thoughts on “Datorhelvete”

  1. Bortsett från att teknologin driver mig till vansinne så är allt bra med mig. 😀 Hoppas detsamma med dig!

Comments are closed.