Hjärnsläpp

Om jag gick till Ica för att köpa kattmat och apelsiner, plockade åt mig sex burkar kattmat och tre apelsiner, betalade sagda kattmat och apelsiner och sen gick från affären utan att ta med mig kattmat och apelsiner?

Absolut.

Om det tog mig femton minuters promenad att komma på att ryggsäcken var ovanligt lätt med tanke på att jag just handlat?

Definitivt.

 

Vissa dagar är jag mer urblåst än vanligt.

Om jag kände mig rätt dum när jag kom tillbaka till affären och såg att den snälla kassörskan ställt undan kattmaten och apelsinerna i kassan, i väntan på att hjärnsläppet som glömt dem skulle komma tillbaka?

Kanske en smula litegrann.

Fotona tog jag efter jag hade handlat, innan jag kom på att jag hade glömt ta med mig vad jag handlat.

2 thoughts on “Hjärnsläpp”

Comments are closed.