Bisse hemma

Min lille kille fick följa med mig hem från veterinärbesöket i tisdags. Veterinären tyckte han ändå var i rätt bra skick och hon verkade imponerad när jag beskrev hur högt han hoppar här hemma. Men han var lite uttorkad och blodprovet visade att han har förhöjda njurvärden av vad-det-nu-heter och måste äta specialfoder. Och i dag lämnade jag ett kissprov hos veterinären.

En vet att en är djurägare när en traskar igenom Majorna med ett provrör katturin i näven.

Provet ska analyseras för tecken på urinsten. Jag hoppas på det bästa. Under tiden verkar Bela må oförskämt bra. Han är pigg och glad och kelen men krånglar lite med den nya maten. Första två måltiderna  mumsade han glatt i sig men i går kväll bestämde han sig för att matstrejka. Inte heller i dag åt han så väldigt mycket. Han vill hellre ha Ellis mat. Det får han inte. Och Elli surar för att hon inte får Belas mat. Så hon hänger på matstrejken.

Jag hoppas de börjar äta någon gång igen.