Årsmöte

Ännu ett årsmöte avklarat. Kvällen avlöpte ungefär  som förväntat, bortsett från att det blev sluten omröstning i en fråga.

Normalt tas omröstningarna med acklamation. Jag har alltid undrat varför. Nu vet jag. Slutna omröstningar tar tid, kan jag meddela. Åtminstone när det är många röstsedlar som ska lämnas och räknas. Jag hade gott om tid åt att fundera över digitalisering av omröstningar och hur praktiskt det hade varit med lite digitalisering just då.

Ett väldigt tråkigt besked under mötet. En person som har varit en jättetillgång för föreningen har valt att sluta. Avtackades på sedvanligt sätt med jättelik blomsterbukett.

Jag hoppas verkligen han kommer tillbaka. Vi behöver de som tänker nytt och stort.

För övrigt kan jag meddela att jag fortfarande är en f.d. rökare, trots alla möten och konferenser på sistone. frestande att under pauserna följa efter lämmeltåget ut till rökrutan. Men jag har hittills stått emot alla frestelser. Jag är mycket förvånad.

One thought on “Årsmöte”

Comments are closed.