Konstiga drömmar

Jag hade kunnat sova hela dagen. Det blir lätt så när en ligger och läser till halv fyra på morgonen och sedan drömmer obehagliga drömmar om det en läst. Men jag gick faktiskt upp lagom till lunchekot. Stirrade ner i GP en stund, twittrade, diskade. Sen gick jag och lade mig igen. Och fortsatte drömma otrevliga drömmar.

Jag borde byta litterär inriktning. Sakprosa om Tredje riket sabbar mitt sovande. Det finns en gräns för hur många döda ungar jag klarar av. Och då snackar vi svarta bokstäver på vitt papper. Tänk de som var där och överlevde. Tänk att alltid minnas det och försöka sova.

På kvällen fixade jag och en annan tjej skylten i föreningslokalen. Var i lokalen kl. 18. En timme och tre kvart senare var vi klara. En högst temporär skyltning, inför söndagens stora happening i Majorna. Sen åker den ner igen och det är dags för sommarskyltning.