Monstret i trappen del 2

Trappspindeln a.k.a. Det Sexbenta Monstret Från Källaren a.k.a Inkräktaren Från Underjorden har limmat fast sig på väggen bredvid porten. Den tycks trivas där. Den tycks inte förstå att denna nya favoritplats inte är så diskret, särskilt inte för en jättelik källarspindel. Den verkar inte heller veta att de flesta människor inte vill bo granne med en källarspindel och att människor är stora och farliga.

Den verkar inte så intelligent.

Inte för att jag klagar. Hellre att den tillbringar hela vintern i trappen än i min lägenhet.

2 thoughts on “Monstret i trappen del 2”

  1. Läskigt!

    Spindeln i trappen fick mig att önska att jag hade en sambo. Normalt stormtrivs jag som singel men det var innan monstret dök upp. Mina katter är värdelösa spindeljägare.

Comments are closed.