Hej, nya år

Jag inledde det nya året med att välta en kattlåda. Jag hade stått i ett fönster och kollat på fyrverkerierna och när smällandet började avta vände jag för att gå ut ur rummet och snubblade över kattlådan. Jag hade släckt ljuset för att se fyrverkerierna bättre och så gick det som det gick. Och i vilket fall som helst syntes knappt fyrverkerierna. Jag tror att det hade något med vädret att göra. Det regnade.

Jag undrar om den välta kattlådan blir signifikativ för resten av året. Det är något suspekt med ett år som har siffran 13 i sitt namn.

Nu ska jag ägna resten av året åt att försöka uppfylla mina mycket modesta nyårslöften. Jag läste någonstans att de flesta nyårslöften bryts för att de är alldeles för ambitiösa. Men jag är inte ambitiös och i vilket fall som helst brukar jag inte ge nyårslöften så det kan ju hända att jag lyckas hålla dem bara för att.

One thought on “Hej, nya år”

Comments are closed.