Snö och böcker

Det är signifikativt för den här årstiden att när jag väl samlat ihop mig för att ta en promenad så snöar det. Jag har ingen lust alls att gå ut i snö. Det påminner mig om brutna handleder och hur ont det gör att ramla och att det är säkrast att stanna hemma och blogga och läsa.

Läser är vad jag mest ägnar mig åt just nu. Jag har avverkat massa böcker senaste veckorna, en hemtrevlig mix av deckare, historiska romaner och fantasy/sci-fi. Och så lite facklitteratur i historia. Vad gäller facklitteraturen, som för övrigt inte är så hemtrevlig, planeras påfyllning i slutet av månaden. Bokrea på gång, den stora, underbara.

Det jag borde göra är att ägna mig åt föreningslivet. Men ordföranden är sjuk och har inte ork att jaga på mig och jag tar det som ett tillfälle till en oväntad semester.