Modemtrubbel och skrivtorka

Ett tag hände det massa saker som jag ville berätta om men ingen internetuppkoppling. Efter 8 års lång och trogen tjänst hade modemet till mitt fasta bredband beslutat sig för att lägga ner för gott. Med tanke de avsevärda mängder kaffe och te jag spillt på och i det modemet är det ett mirakel att det inte lade av långt tidigare.

Jag tog min tillflykt till mitt mobila bredband, som jag normalt bara använder till att kolla e-post med. Tog inte många dagar att slå i taket för mesta tillåtna trafik där. Då ringde jag ComHem och berättade om mitt avlidna modem och att värden installerat fiber i min lägenhet och att det kanske var dags för mig att byta.

Sagt och gjort. Sedan i fredags har jag bredband via fiber. Visserligen fick jag ringa supporten tre gånger innan jag fick allt att funka men det var det värt. Killarna på supporten var för övrigt påtagligt trevliga och pedagogiska och tålmodiga, trots mitt fräsande.

Att sitta i supporten för vilket företag som helst måste vara multiversums mest otacksamma jobb, efter lapplisa och telefonförsäljare.

I vilket fall som helst. Jag har alltså uppkoppling igen. Däremot inget att säga. Enda jag vill göra är att glo på tv och läsa deckare. Så det är vad jag ska göra nu.