Deletat

Till mina finare egenskaper hör att jag är dålig på att rensa ut bland gamla papper. Så när jag upptäckte en gammal blogger-blogg som jag inte använt på 4 år så kunde jag efter visst grävande hitta lösenordet.

Nu har jag raderat både blogger-bloggen och hela kontot. Det är ju inte som något går förlorat. Jag exporterade alla blogginlägg när jag blev min egen. Alltså köpte egen domän och fixade webbhotell och laddade upp WordPress.

På tal om webbhotell har mitt haft en del tekniska problem på sistone och i tisdags havererade verksamheten fullständigt. Nu är det mycket snack på sociala medier om sura kunder som letar nytt webbhotell. Men jag stannar kvar. Supporten är verkligen bra och det är så jobbigt att flytta. Men jag har sparat en säkerhetskopia av bloggen på hårddisken. Bara för säkerhets skull.