Mycket att göra

klocka2Mer än halva påsken gått, bara så där, och nu har jag massor som måste bli gjort. En del har med föreningens årsmöte att göra. Det var i veckan och avlöpte ungefär som förväntat. Nu ska protokoll renskrivas, foton fixas till och läggas upp, en hel verksamhetsberättelse klämmas in i en liten sajt.

Och så är det resten av livet. Att diska och handla och städa står högst på dagordningen. Tillsammans med en del skrivande och några saker till som jag inte har energi att tänka på just nu.

Det vore bra om jag hann med alltihop i dag men det kommer jag inte att göra. Och det hjälper inte att vi förlorade en timme i natt. Men annars känns det väldigt bra att det nu är sommartid. När jag var yngre tyckte jag om att det blev mörkt tidigt på kvällarna. Numera tycker jag att det känns tryggt med dagsljus när jag är ute. Jag har blivit tant.