Spårvagnstrubbel

Det var besvärligt att ta sig ut till Styrsö igår. Spårvagnen var försenad och när den väl kom så var den överfull. Jag kom inte ombord. Det var lite snopet.

När jag tänkte efter insåg jag ju att jag borde fattat före. Första lördagen på evigheter som det var varmt och soligt. Naturligtvis vill folk ut till öarna. Helst alla på en gång.

IMG_7954-002I vilket fall som helst så ordnade det sig. Jag tog nästa spårvagn. Båten som gick till Tången missade jag visserligen men det gick en båt till Styrsö Bratten och sen gick jag över ön.

När jag åkte hem på kvällen blev båten full redan på Styrsö. De som skulle ta båten från Köpstadsö kom inte med. Hoppas en extrabåt sattes in. Att bli fast över natten på Köpstadsö måste kännas väldigt snopet, åtminstone om man inte känner nån på ön som man kan sova över hos.

IMG_7965-002Fotona är från syrrans trädgård.