Dagen och veckan som gick

Först sov jag hela natten och halva morgonen. Sedan var jag vaken i ett par timmar. Sedan sov jag resten av dagen. Jag hade gärna fortsatt sova men då lär jag inte sova i natt. Dessutom kände jag visst behov av middag, det var några dagar sedan.

IMG_8786-004Bortsett från den totala mattheten i dag har jag haft en bra vecka. Sol och bad och långa promenader. Och i onsdags träffade en kusin som jag inte sett på decennier.

IMG_8756-004Kusin, kusins kompis, mamma och jag promenerade i Trädgårdsföreningen. Mamma bjöd på fika. Givna samtalsämnen: trädgård, släktforskning, Estland, historia. Det var väldigt roligt och det kändes inte alls som det gått 30 år. Jag tror att det är 30 år nu.

IMG_8753-002Vi avslutad med att dra upp planerna för nästa kusinträff, då med fler kusiner. Fast det dröjer lite, vi bor ganska långt från varandra.

Fotona är, inte helt oväntat, från Trädgårdsföreningen.