Spellördag

Övning ger färdighet, insåg jag i lördags när vi spelade Twilight Imperium. Första gången jag spelade var i somras och då gick det ju så där lagom bra. Den här gången funkade det mycket bättre. Jag körde samma ras som förra gången, den har egenskaper som jag gillar (framför allt att jag kan hoppa över varannan runda i strategifasen, vilket ger mig tid att tänka och kolla vad de andra har för sig).

Spelledaren förklarar
Spelledaren förklarar

Vi ägnade hela lördagen åt att spela. Att ta sig igenom en omgång av TI tog bortåt nio timmar, med avbrott för lunch.

Niklas agerade spelledare. Han är ju den som har koll.

ti_anne
Syrran funderar

Egentligen råder smartphoneförbud under spelet. Vi ska ju spela, inte facebooka om spelet. Fast jag lyckades ta några foton i alla fall.

ti_oktoberDet gick åt mycket energi åt att vara på alerten hela lördagen. Så söndagen ägnade jag mig åt att göra ingenting. D.v.s. jag sov mest. Ärligt talat var jag helt utslagen.

One thought on “Spellördag”

Comments are closed.