Matlagning och det här med hunger

Elli har utvecklat ett livligt intresse för min matlagning. Leslie är ju inte här längre och Bela bryr sig inte ett skvatt om matlagning. Så Elli får ha köket i fred och hon älskar det.

Jag har blivit lite mer varierad i min matlagning senaste månaderna. Måste ha något att göra med att jag slutat röka och känner smaker på ett annat sätt än tidigare. Eller så beror det på att jag är hungrig hela tiden och blivit mer intresserad av vad jag äter till vardags.

Jag tror att det här med att jag är så hungrig beror på att jag rör på mig mer. Jag tar det här med recept på (raska) promenader på stort allvar. Träningen en timme i veckan går däremot inte alls. Jag har fixat träningsprogram som jag tror är bra. Jag har liksom bara inte kommit igång ännu. Bu för mig.

Det skulle kunna vara så att syrran har rätt och att jag är hungrig hela tiden för att mina blodsockernivåer börjar få spatt. Men det är ett alternativ vars implikationer jag inte har lust att tänka på just nu.