Erfarenheten

Datorn kom tillbaka från reparationen i dag. Jag har packat upp och kopplat in men ännu inte testat. Och vis av erfarenheten har jag ännu inte plockat isär min gamla dator. Jag tänker inte plocka isär den förrän Windows slutar uppdatera i april. Det känns liksom säkrast.

Moderkortet bytte de aldrig, för övrigt. Bara hårddisken, enligt killen jag pratade med förra veckan. Eller om det var operativsystemet, enligt killen jag pratade med i dag. Och i vilket fall som helst: det medföljande meddelandet upplyser om att datorns alla möjliga funktioner testats och funnits fungerande.

Det här ska bli spännande. Jag ser fram emot en fungerande ny dator och jag tror min gamla dator ser fram emot pensionering.

Det här med att Asus använder UPS är verkligen bekvämt, för övrigt. Ups hämtar och lämnar vid dörren och det enda jag behöver bekymra mig för är adresslappar och att packa ner och packa upp och att vara hemma när det ska hämtas och lämnas.