Programkort sökes

Kabel-tv släcktes ner i Majorna i veckan och i kväll skulle jag (äntligen) koppla in boxen för digital-tv. Jag kom inte så långt. Jag kan inte hitta programkortet. Paketet med programkortet ligger (måste ligga) någonstans här i röran och jag vet inte var. Jag har letat och letat men nej.

Så nu ska jag vara metodisk och leta en gång till. Och passa på att röja ut skräp jag inte behöver och storstäda och sortera och lägga på sina rätta platser. Då kanske.

Alternativet är att ringa ComHem och be om ett nytt programkort. Men det kostar 500 pix och det har jag inte lust att betala. Inte ännu i alla fall.

4 thoughts on “Programkort sökes”

  1. Nämen! Det var en trevlig överraskning. Tack för info! Då ska jag försöka få igång digital-tv i eftermiddag. Återigen, tack. 😀

  2. Det är inte säkert att du behöver betala ett nytt kort. Yngste sonen hade sönder (jo) mitt programkort efter att ha slitit ut det ur boxen ett antal gånger och jag tänkte som du, 500 spänn? Som om man inte redan betalar tillräckligt?

    I alla fall, jag ringde och var beredd att säga upp abonnemanget, men det var inget snack om någon kostnad utan bara “vi skickar ett nytt”. Jag har iofs aldrig bett om ett nytt innan, men jag tänker mig att det där står för att man inte ska ringa och be om nya kort hela tiden.

    Samma sak när fjärrkontrollen pajade, inga problem, var så god här har du en ny. Mycket kan man säga om Com hem, men deras kundtjänst vad gäller tv har alltid varit väldigt lätta att ha att göra med

  3. Det var bra att veta! Och jo, ComHem har bra folk både i kundtjänst och på Twitter. Jag brukar skälla ut stackarna när något inte funkar och blir alltid bemött med vänlighet och hjälpsamhet.

Comments are closed.