Jag smittar

Jag brukar inte få magsjuka men nu har jag fått det och jag mår rätt ruttet men inte så ruttet att jag håller på att dö. Tror jag. I går kväll kunde jag visserligen inte stå på benen, och jag kräktes och det var synd om mig så där i största allmänhet. Men efter ett dygn i sängen mår jag såpass bra att jag kan kräla ut i vardagsrummet och sätta på datorn. Jag ska snart kräla tillbaka igen. Väntar på att bästa kompisen ska lämna en kasse med mjölk och andra förnödenheter utanför min dörr. Planen är att hon ska avlägsna sig innan jag öppnar dörren. Jag är smittförande. Minst en person som jag träffade innan jag blev sjuk mår lika taskigt som jag just nu. Biohazard, det är jag det.

Det som retar mig är att det var en spelhelg inplanerad som nu inställts p.g.a. för få spelare. Förra spelhelgen fick jag migränanfallet från helvetet och låg och spydde en hel dag. Den här gången har jag drabbats av nånting som tycks lite mer varaktigt.