Kvarteret har fått en odlingsgrupp Dag 5/100

Ännu ett möte i kväll, den här gången med kvarterets odlingsgrupp. Den skapades på den lokala föreningens årsmöte. Känns härligt att det finns en odlingsgrupp igen! Tre tjejer/tanter är gruppens kärna. Nu ska de aktivera övriga odlare.

IMG_0765-002Jag deltog på mötet för att berätta vad som behöver göras och vilka inköp som är nödvändiga. Föreningen bidrar till inköpen. Mot slutet av mars månad ska allt övervissnat från förra året bort. Sen blir det jordförbättring – jord och gödsel. I april ska vi så ringblommor i pallkragarna. Ringblommor är bra, de blommar tills snön kommer.

Jag har avsagt mig min odlingslott, har varken tid eller ork. Men jag kommer vara med på ett hörn, det känns bra att gå ut till lotterna och röja emellanåt. När jag är arg och irriterad och har mycket att grubbla på är massaker på ogräs en trevlig sysselsättning.

Bilden på påskliljorna tog jag förra året i Botaniska trädgården.