Saker jag fattat på sistone #blogg100 Dag 23/100

Med tanke på hur mycket jag använder min iPhone är det pinsamt att jag först nu förstått att jag kan installera programuppdateringar på den genom att koppla den till datorn. Det tog drygt ett och ett halvt år innan femöringen trillade ner och då av en slump. En ny uppdatering hade kommit som jag ännu inte laddat ner. Så fick jag för mig att jag skulle ladda ner alla foton från mobilen till datorn, pluggade ihop enheterna och resten är historia.

Bra upptäckt. Praktisk. Jag har inte trådlöst hemma (för snål för att köpa router) och när det varit dags för programuppdateringar har jag varit tvungen att gå till nån vars trådlösa jag kan utnyttja. Det besväret slipper jag nu. Nu kan jag göra det via det egna bredbandet.

Jag måste verkligen börja läsa manualer. Det skulle bespara mig mycket tid.